Virker fysisk reklame stadig?

Slået fra Af

Der findes mange måder du kan lave reklame på, der er fysiske skilte, banner og lignede, eller der er mulighed for digital markedsføring. Det fede ved fysisk markedsføring, er det håndværk der i at lave sådan en form for markedsføring.

Udover det, så fanger det også bare opmærksomhed på en anden måde end tv reklamer og markedsføring på nettet. Mange tror det slet ikke har en effekt mere, men det har det uden tvivl, og det findes der mange rigtig gode eksempler på. Men vil du gerne køre reklamer på en gammeldags måde, som ikke er blevet outdated, så skal du virkelig finde nogle der er dygtige til at lave disse typer for markedsføring.

Der er mange digitale marketing konsulenter som vil mene at det ikke er noget der virker mere, men det er slet ikke sådan det er, det kommer nemlig meget an på hvordan man bruger, hvad man vil have ud af det og hvordan man gør det. Det kan nemlig nogle gange også øge antallet af ens besøgende på en hjemmeside, og det er noget som er rigtig positivt. Måden de kommer på er ikke altid vigtigt, men det er lidt ligesom radioreklamer, her kan man også påvirke nogle til at komme og besøge ens hjemmeside. Jo flere der kommer ind på ens hjemmeside, jo flere kan du f.eks. køre remarketing på, på Google, sociale medier og meget mere.

Hvad er fordelen ved fysisk reklame?

Nogle af de gode fordele ved dem, er at det fanger en blink på en anden måde en det online, årsagen til det, er fordi der så meget på nettet, og i det fysiske er det begrænset hvor meget mand ser. Ofte ser man forskellige reklamer ved busstationer eller tog stationer, og det er ofte nogle man kan huske. Jeg personligt synes i hvert fald jeg husker dem bedre, end det jeg ser på nettet. Og der er også nogle andre muligheder med det fysiske, fordi det ofte kan være større end det du ser på nettet.

Som tidligere nævnt, så tror mange at at det ikke virker mere, men det kan jeg med ro i sindet sige at det gør det. Der findes mange dygtige derude som kan hjælpe dig med at klare dette, og det handler muligvis om at finde nogle af dem som er tæt på dig, som også er lokale. Så kan du støtte de lokale, samt det er nemmere at have en dialog med dem og eventuel mødes og snakke om forventninger.