Tapeter skaber liv og sjæl på dine vægge

Tapeter skaber liv og sjæl på dine vægge

Slået fra Af

Er du vild med tapet? Eller vil du bare gerne skabe et nyt og andet udtryk – måske på en enkelt væg hjemme i din stue, køkken eller værelse, så er det helt sikkert tapeter du skal gå efter. Læs med her og få tips til, hvordan du sætter tapet op og får skabt et nyt look i dit hjem.

Tapetter har virkelig fået et comeback og har i en længere årrække været både smart og populært at beklæde sine vægge med. Det er typisk stribet tapet, tapet med blomster, retro tapet eller børnetapet, som folk er gået efter – og så er det typisk en enkelt væg, der er blevet beklædt med tapet i stuen, værelset eller køkkenet.

Sådan sætter du nemt tapet op

Det er slet ikke så svært at sætte tapet op, selvom rigtig mange tror det. Det vigtigste er faktisk at gøre sit forarbejde rigtig godt. Det allerførste du skal gøre – og det er måske endda det vigtigste – er at sørge for en ensartet og jævn overflade på væggen, så du ikke får buler i tapeten. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at spartle store og små huller i væggen og pudse reparationerne efterfølgende, så de er jævne – og derefter skal du sørge for, at væggen er ren og tør. Herefter er du faktisk klar til at gå i gang med at sætte selve tapeten op.

Rigtig mange tapeter er det, der kaldes non-woven tapet. Det er en tapet, der er rigtig nem at arbejde med, fordi at denne type tapet ikke udvider eller trækker sig sammen, når det er sat op. Det gør papirtapeter typisk. Så hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, så køb en non-woven tapet. Fordelen ved denne type er også, at de nemt kan tørres af med en klud. Hos https://www.nicetapet.dk kan du købe mange forskellige tapeter og også efter de det antal meter, som du skal bruge. Læs og se mere på https://www.nicetapet.dk/tapeter

Skab et nyt look med tapet

Hvis du gerne vil have naturen ind i dit hjem, så skal du måske vælge de brune nuancer, så kan hessian tapet være en god løsning. Specielt hvis du gerne vil beklæde en enkelt væg, for at skabe et hyggeligt look i det rum, som du tapetserer. Hvis du ikke er så vild med den gamle 70’er traver, så findes der et hav af andre smukke og mønstrede tapeter. Faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan beklæde væggene med. Det er også ret fint at tapetsere et helt rum – måske børneværelset trænger til at få et nyt look med et fint blomstret mønster, som skaber den helt rigtige stemning.