Lav labyrint, legebane eller andre lege ting i træ

Lav labyrint, legebane eller andre lege ting i træ

Slået fra Af

Træ er et vidunderligt materiale man kan skabe alle mulige ting med. Det er lige fra man skaber noget som bliver til kunst. Eller man laver nogle træ pistoler som børnene leger med.. Eller hvis man nu bare tager de danske børnehaver. Så har de alle legepladser som i store træk er lavet i træ.

Hvis du vil bruge materialet træ, og du gerne vil lave ting og sager man kan lege med, til både børn og voksne så er mulighederne mange.

Skab træting der kan leges med i haven

Er det til haven derhjemme, ja så kan du f.eks. Lave et vippe hvis man har små børn. og det behøver ikke være så avanceret, nej der findes faktisk mange finde guides på nettet på, hvordan man kan løse sådan en opgave.

Man kunne også lave et ringspil. Og hvis man synes det er for svært, kan man jo lave ringen om til en firkant. Og så lave nogle små pæle til at sætte ned i jorden. Og så har man et sjovt spil til en god dag i haven med familien.

Er du offentlig eller privat institution

Er man en børnehave, ja så er meget af ens legeplads lavet i træ. Nej der er selvfølgelig kommet en del på marked der er lavet i plastik. Men træ er stadig meget populært.

Stort set alle institutioner eller firmaer har også den bord bænkesæt stående ude. Og disse er som regel også lavet i et træ materiale, og hvis det overfladebehandles med det rigtige produkt. Så kan det holde i utroligt mange år.

Hvad kan man ellers bruge træ til?

I forhold til træ og hvad der kan laves og formes i dette materiale er det faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Ja hvis du tager sådan et sted som romolab.dk der har de samlet en masse sjove aktivister, hvor materialet i store træk er træ. Og disse aktiviteter kan du se og opleve her. Hvis du en dag skal forbi det dejlige ø Rømø. Så er det da helt sikkert en tur værd at køre forbi og lege lidt med familien.