Arbejdstøj med logo til håndværkeren

Slået fra Af

I denne artikel gennemgår vi forskellige reklameartikler og tøj med tryk, som giver håndværkere eksponering og genkendelighed i lokalmiljøet.
Det er altid en god idé for håndværkere at vise navn og logo på fx tøj, bil og skilte der hvor de arbejder.

Det giver gratis eksponering og kunderne har meget nemmere ved at huske firmanavnet, så de kan anbefale håndværkeren til venner og naboer.

Udover at skabe branding af firmaet, så giver det også rigtig god økonomisk mening med profiltøj, da det ofte er billigere end fx at købe tøjet i et byggemarked.

En basis t shirt med et stort tryk på ryggen koster maks 50 kr. Får man lavet trykket i samme størrelse på fx t-shirts og sweatshirts, så skal man kun bestille 25 stk samlet for at få en virkelig god pris.

Nogle af de bedste dele inden for tøj med tryk er

  • t shirts med eget tryk
  • sweatshirts
  • jakker
  • caps

De er både noget du kan bruge til arbejde og i fritiden.

Overvej også om du skal have lavet nogle få stykker tøj til andet end arbejde med dit logo på. 

Hvor kan du ellers gøre reklame for dit firma? 

I golfklubben – så vælg et par fede poloer og en windbreaker. I træningscentret – så få lavet et par løbetrøjer med tryk. Til åbent hus/rejsegilde – så få en flot jakke med logo på.

Reklameartikler med logo til håndværkere

Reklameartikler som kunderne gemmer er også oplagt for håndværkeren, da logoet så bliver i kundens hjem længe efter opgaven er udført.

Det kunne fx være en mulepose med stort tryk på, som man aflevere tilbud, brochure, visitkort eller en flaske vin i som tak for samarbejdet. Det vil kunderne huske og det sidste indtryk og en god afslutning giver kunderne gode minder, og evt. gode anmeldelser på nettet.

Derudover er kuglepenne med logo også en meget brugt ting, da de koster 3 kr. stykket og bliver set af rigtig mange. Hvis man får lavet kuglepenne med både firmanavn og telefonnummer på, så er det også nemt for kunder og fremtidige kunder at finde frem til dig.

Eller hvad med en tommestok med dit logo som du giver når du er færdig? Så bruger kunden den tommestok næste gang han selv prøver at være gør-det-selv mand. Når han så ser dit logo på tommestokken, så tænker han nok at det arbejde kan du klare på den halve tid og dobbelt så godt – og så ringer han og giver dig opgaven i stedet for!

Tænkt lidt kreativt på hvordan du kan efterlade et godt indtryk hos dine kunder med en lille gave med dit logo på. Det kan være den billigste og bedste reklame for dit firma!