5 gode julegaver til håndværkeren

5 gode julegaver til håndværkeren

Slået fra Af

Julen er en hyggelig tid, hvor der kan slappes af og nyde afslutningen af året. Men julen er også forbundet med mange traditioner, hvor du skal lave noget arbejde for at hyggen bliver fuldendt. Her kan nævnes julefrokoster, julekalendere, juletræ og ikke mindst årets højdepunkt: julegaverne til under træt.

Du skal måske finde på mange julegaver til børn, bedsteforældre og andre. Her kan du med fordel finde inspiration på Gavekom.dk der dækker de fleste anledninger og aldre. Men hvis du søger gode julegaver til håndværkeren, så finder du netop disse ideer her.

Julegaver til håndværkeren?

Til ham eller hende der er håndværker eller handyman, kræver det måske lidt bedre ideer. Her er især mænd kendt for aldrig at ønske sig noget og måske bliver mest glad for ting, som han kan bruge i hverdagen. Og selvom en håndværker selvfølgelig også har brug for personlig pleje, oplevelser, tøj og mange andre gaveideer til julen, så kan de nedenstående praktiske gaver måske være dem, der giver mest glæde. Vi har fundet lidt forskellige og anderledes praktiske ting indenfor værktøj med mere, som er lidt bedre gaveideer end en hammer eller sav der hænger først for i byggemarkedet.

Kombistige

En kombistige anses ikke som den helt rigtige stige til en professionel handyman, men det er dog en ganske smart ting til husejeren der selv klarer ting. Kombistigen er praktisk, nem at flytte rundt og opbevare. Det at slå den op og ned, er dog meget mere bøvlet end en standard stige. Men med en 2-delt eller 3-delt kombistige kan du være i stand til at bruge den som enkel stige, skydestige eller som en wienerstige.

Som gaven er den velegnet til husejeren der klarer tingene selv. For ligegyldig om du skal vaske vinduer, male træværk, rense tagrender, hænge julelyskæder op eller reparerer ting, så har du brug for en stige; Og hvorfor ikke en stige der kan lidt mere end almindelig.

Opladelig lommelygte

Enhver håndværker, handyman eller boligejer har brug for en lommelygte. Og du kan sagtens købe små praktiske lommelygter til under 50 kr. Men kvalitet er dårlig, lyset svagt og batterier løber tør hurtigt. Derfor vil en god kvalitets lommelygte der er genopladelig, være en praktisk gave som nok de fleste mænd vil elske at eje; nu alle de små plastiklommelygter enten ikke virker eller trænger til nye batterier.

Køb en opladelig lommelygte med stander eller oplader der kan tages af lommelygten, og sættes direkte i stikkontakten. Her er prisen på sådanne lommelygter fra 150 kr. og opefter.

Opbevaring til værktøj med mere

Han eller hun har måske sit eget værksted, kælderrum eller opbevaring i skuret, hvor værktøj, materialer og redskaber opbevares. Her er en god organisering nødvendig, hvis værktøjet skal kunne findes og bruges på daglig basis. Og hvorfor ikke hjælpe med dette i form af opbevaring i julegave.

Reoler, værktøjsskabe, kasser, vægstativ m.m. kan alle være praktisk til at hænge værktøjet op, opbevare skruer og meget andet. Kig på hvad der kan mangle, og måske kan hjælpe flytte bøtter og meget andet væk fra gulvet. Her kan løsningen måske være et par praktiske stålreoler. Eller måske en værktøjsvæg der kan rumme alt hans værktøj til god orden, og samtidig dejlig nem at finde skruetrækkeren eller andet, når der skal ordnes en dør, låge m.m.

Vinkelsliber

En vinkelsliber er noget, der kan bruges både til det professionelle og mere hobby mæssige brug. Hvis det er en julegave til en person med et gammelt hus, skal der nok ordnes mange ting. Her kan en vinkelsliber hjælpe med fjerne et hjørne, skære i fliser, murværk og andet. Du finder mange forskellige modeller i den billige og dyre ende. Her er gavebudgettet selvfølgelig bestemmende, men dog vil en vinkelsliber i en ordentlig kvalitet, være meget mere brugbart end de helt billige modeller.

Bajonetsav

Hvis han ejer et værksted med masser af værktøj, kan en udskiftning af bajonetsaven måske være kærkommen. En bajonetsav er et andet stykke værktøj, der er uundværlig for handymanden. Her kan en Dewalt akku bajonetsav måske være den eksklusive gaveide til at ligge under juletræet.

Du finder selvfølgelig også mange andre gode ideer, hvor arbejdshandsker, arbejdstøj, boremaskiner, gode skruetrækker eller havemaskiner er det perfekte. Det gælder om at kigge på, hvad gavemodtageren mangler eller måske har snakket om, skal udskiftes.